12χρονος διανύει το δεύτερο έτος Αεροδιαστημικής Μηχανικής

Το όνομα του Caleb. Εννέα μηνών είχε ήδη μάθει τη νοηματική γλώσσα, λίγους μήνες αργότερα ξεκίνησε το διάβασμα, ενώ γύρω στα 2 του χρόνια μπορούσε να λύνει μαθηματικά προβλήματα. Όταν έκλεισε τα τρία χρόνια ζωής εντάχθηκε στη MENSA, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό για άτομα που σημειώνουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης, το οποίο τους κατατάσσει στο ανώτερο 2% του ανθρώπινου πληθυσμού.
Μόλις έκλεισε τα 12 χρόνια έγινε δεκτός στο Chattahoochee Technical College. Οι καθηγητές του πιστεύουν ότι σε δύο χρόνια θα πάρει το πτυχίο του πάνω στην Αεροδιαστημική Μηχανική.

Στο παρακάτω Video θα δείτε δηλώσεις του 12χρονου caleb, ο οποίος υποστηρίζει:
Δεν είμαι τόσο έξυπνος. Απλώς κατανοώ τις πληροφορίες πιο γρήγορα. Οπότε, αν μάθω πιο γρήγορα, τότε θα βρεθώ πιο μπροστά γρηγορότερα.

Ο ίδιος μιλώντας για την πρώτη του εμπειρία στο σχολείο, είπε: «Έχω μια ξεκάθαρη ανάμνηση απ’ όταν πήγαινα στην πρώτη δημοτικού και οι πάντες ήταν πολύ ψηλότεροι από μένα, επειδή, ξέρεις, ήμουν 2. Ίσα που μπορούσα να περπατήσω!»

Η μητέρα του εύχεται η ιστορία του γιού της και η προσοχή που έχει ρίξει η κοινή γνώμη να βοηθήσουν έτσι ώστε να ασχοληθούν οι υπεύθυνοι περισσότερο με τα παιδία των Αφροαμερικανών.
Σε ένα μέρος των δηλώσεων της αναφέρει: «οι άνθρωποι έχουν μια αρνητική άποψη σε ό,τι αφορά τα Αφροαμερικάνικα αγόρια» και συμπλήρωσε λέγοντας πως «Υπάρχουν πολλοί Calebs εκεί έξω».

Ο πατέρας του Caleb προσπαθεί να οργανώσει το μέλλον του γιού του σκεπτόμενος την επόμενη κίνηση μετά το κολέγιο, που είναι το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Τζόρτζια ή το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης (ΜΙΤ), με την ελπίδα να δουλέψει κάποια στιγμή για τον Elon Musk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.